Sogndal


Team Verksted Sogndal
Dalavegen 1
6856 Sogndal

Velkommen til et enklere bilhold av alle merker – alle størrelser! 
Team Verksted Vest avd. Sogndal er et frittstående, autorisert flermerkeverksted. Vi er et godkjent merkeuavhengig tungbilverksted.

Vi utfører reparasjon og vedlikehold på alt fra store varebiler, lastebiler, busser og hengere. Vi tar imot kjøretøy av alle merker og utfører også PKK-kontroller.  Verkstedet er utrustet med moderne utstyr til reparasjon og elektronisk feilsøking. Vi har meget god tilgang på reservedeler til det aller meste av kjøretøy og hengere. Vi legger stor vekt på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere for at vi skal kunne løse jobben raskt og kvalitetsmessig.

På avdelingen vår i Lærdal har vi et moderne karosseri verksted for tunge kjøretøy men 22 m langlakk kabin.  

Vi ønsker å kunne tilby en rask og god service til våre kunder. Vårt mål er å gjøre ditt verkstedsopphold så kort som mulig. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig og prøver derfor å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris. Hos oss gjør vi det vi kan for at du som bileier skal holde bilen på veien.  

Velkommen til en effektiv og hyggelig verkstedopplevelse! 

Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Sogndal:

man - fre:
07:30 - 15:30


00000