Fjeldhus


Team Verksted Fjeldhus
Karihaugveien 102
1086 Oslo

Fjeldhus Motor AS ble etablert som et eget selskap i 1984 som en direkte forlengelse av verkstedet til daværende Fjeldhus Bruk Karosserifabrikk A/S. 

Vi utfører reparasjon og vedlikehold på alt fra store varebiler, lastebiler, busser, tilhengere og tar imot kjøretøy av alle merker. I tillegg til en generell autorisasjon er vi godkjent for utførelse av EU kontroll, periodisk kontroll av transporttanker ADR KL III og 2 års kontroll og reparasjon av fartskriver.

Vi har godkjenning som påbygger verksted og utfører reparasjoner og ombygging av tank- og andre påbygg. Verkstedet er moderne utstyrt med elektronisk bremseprøver med aksellastsimulering, laserutstyr for måling av rammer og aksler og elektronisk diagnoseverktøy for feilsøking m.m. 

I tillegg til vår tradisjon som et frittstående tungbilverksted, er vi også servicepunkt for IVECO og DAF på ettermarkedstjenester i Osloregionen. 

Å tilby våre kunder en trivelig trygghet er en målsetting som forplikter og stimulerer til fortsatt utvikling, forbedring av utstyr, metoder og kompetanse.   

Velkommen til en hyggelig og effektiv verkstedsopplevelse!

Partnere


Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Fjeldhus:

Man - fre:
07:00 - 16:00


0000