Jaren


Team Verksted Jaren
Jarenveien 65
2770 Jaren
Tel: 48 05 44 00
hadeland@teamverksted.no


Vårt verksted på Jaren består av 2 avdelinger, henholdsvis mekanisk og oppretter-/lakkavdeling.

På Lakk-/karosseri utfører vi taksering, reparasjon og lakkering av små og store skader, både på buss og varebiler. Alle oppdrag utføres av dyktige fagfolk med lang erfaring, og vi har et moderne lakkanlegg som sikrer kvalitet og tar vare på miljøet.Vi utfører også service på klimaanlegg og er konkurransedyktige på reparasjon eller utskifting av frontruter. Hos oss er ingen jobb for liten, og ingen jobb for stor!

På mekanisk er vi et merkeuavhengig tungbil verksted med lang erfaring på busser, lastebiler, varebiler og hengere. Vi utfører bl.a. pkk-kontroller på alle typer kjøretøy og er godkjent fartskriververksted. Våre mekanikere har en bred kompetanse og har oppdatert verktøy for diagnose på alle kjente merker. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig og prøver derfor å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris. Hos oss gjør vi det vi kan for at du som bileier skal holde bilen på
veien.

Velkommen til en effektiv og hyggelig verkstedopplevelse.

Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Jaren:

Man - fre:
07.00 - 15.00


00000