Lærdal


Team Verksted Lærdal
Øyragata 3
6887 Lærdal
Tel: 576 66 650
lardal@teamverksted.no

Velkommen til et enklere bilhold av alle merker – alle størrelser !

Team Verksted Lærdal utfører reparasjon og vedlikehold på alt fra store varebiler, lastebiler, busser, hengere og personbiler. Vi tar imot kjøretøy av alle merker og utfører PKK-kontroller, også på personbiler Vi har ny og tidsriktig oppretter avdeling med lakk kabin på 22 meter lang.

Verkstedet er utrustet med moderne utstyr til reparasjon og elektronisk feilsøking. Vi har meget god tilgang på reservedeler til det aller meste av kjøretøy og hengere. Vi legger stor vekt på kompetanse og utvikling av våre medarbeidere for at vi skal kunne løse jobben raskt og kvalitetsmessig.

Verkstedet i Lærdal er Fagdekk medlem og er konkurransedyktige på dekk til både laste - og personbil. Vi ønsker å kunne tilby en rask og god service til våre kunder. Vårt mål er å gjøre ditt verkstedsopphold så kort som mulig. En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig og prøver derfor å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris. Hos oss gjør vi det vi kan for at du som bileier skal holde bilen på veien.

Velkommen til en effektiv og hyggelig verkstedopplevelse!

Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Lærdal:

man - fre:
07:30 - 15:30


00000