Orkanger


Team Verksted Orkanger
Franslykkja 9
7300 Orkanger
Tel: 95 42 01 60
orkanger@teamverksted.no


Velkommen til et enklere bilhold alle merker – alle størrelser! Team Verksted Trøndelag AS er et frittstående, autorisert flermerkeverksted med hovedkontor i Trondheim.

Vi har egne verksteder for lastebiler, tilhengere, busser, varebiler og personbiler, samt verksteder for karosseri og lakkering for tunge og lette kjøretøy. For deg som kunde betyr dette at uansett hvilket bilmerke og biltype du har, får du utført alle typer reparasjoner, vedlikehold og EU-kontroller hos oss. Gjennom mer enn 30 år har vi bygd kompetanse og utviklet oss i tråd med behovene i markedet, og framstår i dag som en komplett partner for deg som vil ha et enklere bilhold. Vi har et skreddersydd konsept for at yrkeskjøretøy raskt skal tilbake i drift igjen, på den måten bidrar vi til økt lønnsomhet for våre kunder. Har du en bilpark bestående av lastebiler, tilhengere, busser, varebiler eller personbiler, trenger du ingen andre å forholde deg til. Det er enkelt – og det er effektivt! 

Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Orkanger:

Man - tors:
07.00 - 21.00
Fredag:
07.00 - 19.30


00000