Trondheim


Team Verksted Trondheim
Kvenildsskogen 10
7093 Tiller
Tel: 95 42 02 40
trondelag@teamverksted.no


Velkommen til et splitter nytt og topp moderne verksted på Sandmoen, Trondheim!

Det nye verkstedanlegget ligger sentralt til på Sandmoen på sørsiden av Trondheim, helt inntil E-6 og er lett tilgjengelig enten du kommer sørfra eller nordfra. Kjør av E-6 mot Sandmoen, sving inn i første rundkjøring mot den nye Rema-butikken og så til venstre. Da finner du oss ved enden av veien.
Her finner du et stort, topp moderne verksted for lastebiler, busser, hengere og varebiler med 6 løp som hver er på 35 meter. Det inneholder helt ny PKK-grav for tunge kjøretøy og hengere, samt servicegrav og reparasjonsgrav. Alle tre gravene er 28 meter lange.
I tillegg er det egen PKK (EU-kontroll) og reparasjonslinje for lette og tyngre varebiler og bobiler.
Vi er godkjent fartsskriververksted og serviceverksted for DAF og Iveco.
I anlegget har vi skadeverksted og lakkeringsanlegg for kjøretøy i alle størrelser, med rettejigg for reparasjon av større skader og ruteheis for enkel og korrekt montering av store front- og sideruter.
Vår lakkboks er en av markedets største og mest moderne på hele 28 meter. Den kan deles inn i to mindre bokser som kan drives samtidig. Det gir god fleksibilitet og effektivitet på lakksiden.

For deg som kunde betyr dette at uansett hvilket bilmerke og biltype du har, får du utført alle typer reparasjoner, vedlikehold og EU-kontroller hos oss. Gjennom mer enn 30 år har vi bygd kompetanse og utviklet oss i tråd med behovene i markedet, og framstår i dag som en komplett partner for deg som vil ha et enklere bilhold. Vi har et skreddersydd konsept for at yrkeskjøretøy raskt skal tilbake i drift igjen, på den måten bidrar vi til økt lønnsomhet for våre kunder. Har du en bilpark bestående av lastebiler, tilhengere, busser eller varebiler , trenger du ingen andre å forholde deg til. Det er enkelt – og det er effektivt! 

Vis kart

Kontakt Team Verksted:

Dine personopplysninger vil kun bli brukt av Team Verksted AS til å kontakte deg vedrørende din henvendelse. Dine personopplysninger vil ikke bli lagret i en periode utover det som er nødvendig.
Klikk her for å lese mer om personvern.

Team Verksted Trondheim:

Man - tors:
7 - 21
Fre:
7 - 19:30
Vaktelefon 995 55 300:


00000