Hipp hipp hurra!!


Team Verksted fyller 10 år!

Onsdag 16. juni er det nøyaktig ti år siden Team Verksted ble stiftet! Det startet i det små i 2011 med fem verksted og i dag har vi hele 24 verksted i hele Norge!

Alle verkstedene har lang og bred erfaring i vedlikehold og service på spesielt tyngre kjøretøy som lastebiler, hengere og busser, men varebiler, bobiler og andre kjøretøy er også velkomne! Alle er godkjente flermerkeverksteder.

Våre 350 ansatte vet alle hvor viktig kjøretøyet er for deg. Vi vektlegger god service, kvalitet og kompetanse for å gjøre ditt verkstedopphold så kort og godt som mulig. Vi utfører reparasjon og vedlikehold på store varebiler, bobiler, lastebiler, busser og hengere. Alle merker er velkomne. Våre verksteder er utrustet med moderne og avansert utstyr for reparasjon og elektronisk feilsøking. Hos oss sparer du tid og penger, alt for at du skal kunne ha bilen der den hører hjemme - på veien!
I dag er Team Verksted representert fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, se oversikt over våre avdelinger her: https://www.teamverksted.no/no/avdelinger

Team Verksted kjøpte i 2017 LVD Lastvagnsdelar AS og sikret oss kontroll over deleleveranser, det gjør at vi kan levere deler på meget kort tid og av original kvalitet.
En av våre grunntanker er å holde utgiftene for bilhold så rimelig som mulig. Derfor prøver vi å skaffe alternative deler hos kjente leverandører til en gunstig pris – men alltid av original kvalitet.

Vi ønsker deg og ditt kjøretøy velkommen til oss!

 

Stilling ledig

Vi har alltid plass til flinke folk, er du mekaniker på tungbil? Ta kontakt så tar vi en prat!

Våre ledige stillinger vil bli lagt ut her, trykk på linken!

Slåtta Bil, som akkurat er blitt en del av Team Verksted kjeden har ledig stilling! Ta en titt her!